Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    ПОВІДОМЛЕННЯ

    У відповідності до ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 року № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» Богодухівська районна державна адміністрація повідомляє про початок громадського обговорення дляврахування громадських інтересів при розробцімістобудівної документації на місцевому рівні та визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки «Детальний план території для будівництва та обслуговування очисних споруд на орендованій земельній ділянці  АТ «Богодухівський м'ясокомбінат».

    Замовник проєкту детального плану: Богодухівська районна державна адміністрація відповідно до розпорядження голови Богодухівської районної державної адміністрації                 від 02.08.2019№ 175.

    Виконавець робіт: ТОВ«ГЕОСПЕКТР-7». Головний архітектор проєкту: Каменєв І.Л.(кваліфікаційний сертифікат СеріяАА№ 001021 від 27.12.2012)

    Відповідно доЗакону України «Про регулювання містобудівної діяльності» детальний план території підлягає розгляду на громадських слуханнях. Порядок проведення громадських слухань визначено постановою Кабінету Міністрів України.

    Пропозиції до проєкту детального плану території мають право подавати:

    1) повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають натериторії, щодо якої розроблено відповідний проєкт містобудівної документації;

    2) юридичні особи, об’єкти нерухомого майна яких розташовані на території, для якої розроблено відповідний проєкт містобудівної документації;

    3) власники та користувачі земельних ділянок, розташованих натериторії, щодо якої розробляється документація, та на суміжній з нею;

    4) представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію;

    5) народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад.

    Пропозиції, подані особами не з числа вище зазначених, або подані після 14 березня 2020року залишаються без розгляду.

     

    Подання, розгляд та врахування пропозицій громадськості.

    Відповідно до частини шостої статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

    Пропозиції подаються до 14.03.2020 року на адресу Богодухівської районної державної адміністрації: Харківська область, м. Богодухів, пл. Свято-Духівська, 2. 

    Відповідальний за проведення обговорення та організацію розгляду пропозицій начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, інфраструктури, енергетики та захисту довкілля Богодухівської районної державної адміністрації Харківської області Юлія ІВАХ.

    З проєктом детальногопланутериторії для будівництва та обслуговування очисних споруд на орендованій земельній ділянціАТ «Богодухівський м'ясокомбінат можна ознайомитись у відділі містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, інфраструктури, енергетики та захисту довкілля Богодухівської районної державної адміністрації за адресою: Харківська область, м. Богодухів, пл. Свято-Духівська, 2, каб. 11 та на офіційному вебсайті районної державної адміністрації bogodukhivrda.gov.ua

    Громадські слухання за даним проєктом пройдуть 16.03.2020 р. о 10:00 в малій залі за адресою:Харківська область, м. Богодухів, пл. Свято-Духівська, 2, І поверх.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання