Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Подвійне спортивне свято відбулося на Богодухівщині

    23 лютого на майданчику зі штучним покриттям відбувся районний турнір з міні-футболу. Учасниками цих змагань стали шість команд: «Друзі», «Лозова», «ДЮСШ», «М‘ясний» з м. Богодухів та «Промінь-1»,«Промінь-2» с. Губарівка. Розіграш призів відбувався за змішаною системою більше ніж трьох годин. Всі матчі без виключення супроводжувалися дощем та мокрим снігом, але цей факт ніяк не вплинув на активність та результативність кожної гри. Зігравши всі зустрічі, призова трійка розподілилася таким чином: 3 місце - «М‘ясний», 2 місце - «Друзі». Переможцями стали губарівські футболісти, команда «Промінь-1». Кращим гравцем визнано СУЛІМУ Дениса з команди-переможця. Всі призери нагороджені грамотами, символічними кубками, а чемпіони ще й отримали м’яч. Кращий гравець відзначений статуеткою. Головним суддею змагань був Валерій ПОПКОВ.
        Одночасно з міні-футбольним протистоянням, в спортивній залі дитячо-юнацької спортивної школи, відбувалась районна першість з настільного тенісу. Заявки на участь в змаганнях подали 18 чоловік. Нагороди розігрувались тривалістю більш ніж 5 годин за змішаною системою з груповими відбірковими та фінальними етапами. Спочатку було чотири групи, потім дві та наприкінці - одна. На фінальній прямій, де залишилось 4 учасника, всі ігри були відносно рівними та напруженими і кожен мав шанс на перемогу, але як завжди в будь-яких змаганнях є переможці та переможені. Підбиваючи підсумки змагань 1 місце зайняв Максим АЛЬОХІН, 2 – Ігор ГРИГОРОВ, 3 – Ігор ЮЗЬКО, 4 місце - Дмитро ЛЄПЄЄВ. Всі призери нагороджені грамотами, кубками та символічними статуетками, також за «активну участь» відзначено статуеткою Дмитра ЛЄПЄЄВА. Окрім розіграшу основних нагород окремо розіграно серед юних тенісистів-початківців набір для настільного тенісу, де перемогу здобув Олег ВЕВА з с-ща Горького. Головним суддею змагань був Дмитро МАКАРЕНКО.
        Обидва заходи відбулися за підтримки першого заступника голови районної державної адміністрації Валентини ЗИРЯНОВОЇ та сприяння відділу культури, у справах молоді та спорту районної державної адміністрації.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання