Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Учнівську молодь Богодухівського професійного аграрного ліцею ознайомили з найефективнішими методами пошуку роботи

          З метою ознайомлення та набуття студентською молоддю практичних навичок з працевлаштування за обраною професією 27 лютого 2020 року  начальник відділу активної підтримки безробітних Богодухівської районної філії ХОЦЗ Олена Філіпова провела семінар для 95 студентів, випускників 2020, 2021 років Богодухівського професійного аграрного ліцею на тему: «Ознайомлення з правилами оформлення документів при прийомі на роботу «Співбесіда з роботодавцем» (поради та підказки)».

          В ході семінару студенти отримали професійні поради щодо ефективних шляхів пошуку роботи — їм було продемонстровано приклади правильно оформлених резюме; отримали поради щодо підготовки до співбесіди з роботодавцем та дізналися про недоліки та переваги різних джерел вакансій.

          Учні ліцею отримали конкретні навички щодо правильної поведінки під час співбесіди з роботодавцем, корисні поради щодо сучасних вимог та опрацювали питання, з якими частіше стикаються на співбесіді з роботодавцем. 

         Також,отримали інформацію про сучасний варіант співбесіди при прийомі на роботу, який став використовуватись зовсім недавно, але його популярність зростає. Це  онлайн-співбесіда з роботодавцем. Філіпова О.зауважила, що у такої співбесіди є свої переваги і недоліки, свої нюанси і тонкощі, які потрібно враховувати. 

           Присутні на семінарі були ознайомленні з послугами служби зайнятості та наявними актуальними вакансіями за професіями: кухар, тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва, водій автотранспортних засобів, слюсар-ремонтник, про різні джерела, де можна отримати інформацію про роботу.

        У ході зустрічі  йшла мова і про сучасний сервіс служби зайнятості для осіб, що шукають роботу та безробітних – «Електронна черга», яка доступна громадянам на порталі  Державної служби зайнятості.

         Другокурсники та майбутні випускники  взяли участь в обговоренні головних правил співбесіди, помилок у формулюванні відповідей на співбесіді, професійних та особистих якостей, які оцінює роботодавець.

         Було переглянуто відео фільм «Практичні поради проходження співбесіди з роботодавцем»

           Під час заходу молодь брала активну участь в обговоренні питань, обміні думками щодо того, як набути впевненості у власних здібностях, підвищити рівень вже набутих знань. Після теоретичної інформації, учні ліцею виявили зацікавленість закріпити отримані знання на практиці та набули корисних, необхідних для спілкування з роботодавцями навичок.


       

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання