Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Затверджено новий посилений план боротьби з поширенням в Україні COVID-19

    Так, керівники відповідних відомств мають переглянути запаси держрезерву на предмет забезпечення засобами індивідуального захисту населення з урахуванням 3-місячної потреби.
        А також до 11 березня їм необхідно визначити обсяг коштів, необхідний для поповнення держрезерву. Таке рішення ухвалили на засіданні урядового антикризового штабу з протидії поширенню в Україні коронавірусу.
        Прем’єр-міністр Денис Шмигаль доручив подати інформацію про вітчизняних виробників індивідуальних засобів захисту та з’ясувати - чи здатні вони забезпечити попит населення та медзакладів на індивідуальні засоби захисту. Керівник Антимонопольного комітету України повинен забезпечити виконання закону про економічну конкуренцію і захист прав пацієнтів під час роздрібної торгівлі засобами захисту.
        Міністерству охорони здоров’я наказано розробити комунікаційний план з визначення алгоритмів дій, якщо будуть виникати випадки корона вірусу, і довести його до відома місцевих органів владі, а також відпрацювати питання створення мережі центрів з контролю і профілактики захворювань.
        Денис Шмигаль також доручив передбачити огляд медпрацівниками або/та працівниками Держприкордонслужби всіх осіб, що прибувають в Україну з-за кордону та через контрольні пункти в’їзду-виїзду з тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей, а також Автономної Республіки Крим. Окрім цього, доручено забезпечити чергування в пунктах пропуску реанімаційних і медавтомобілей.
        До 11 березня МОЗ та Міністерство фінансів зобов’язані подати пропозиції щодо збільшення фінансування на закупівлю лабораторними центрами МОЗ виробів медичного призначення, засобів індивідуального захисту та діагностичних матеріалів, а також тест-систем для визначення коронавірусу.
       
        Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання