Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Відбулося позачергове засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Харківської області

    17 березня під головуванням голови Харківської обласної державної адміністрації Олексія КУЧЕРА відбулося позачергове засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Харківської області в режимі відеоконференції, під час якого обговорювалося питання про посилення карантинних заходів, пов’язаних з запобіганням поширенню коронавірусу COVID-19 на території Харківської області.
       
        На початку заходу голова ХОДА Олексій КУЧЕР повідомив, що 16 березня Кабінет Міністрів України затвердив низку рішень, пов'язаних з припиненням розповсюдження коронавірусної інфекції. Він перелічив ключові пункти відповідної постанови Кабінету Міністрів України та наголосив, що всі приписи, які є в цій постанові, мають бути виконані на території області. Під час засідання обговорили всі підготовчі заходи, дії служб та стан ситуації у сфері охорони здоров’я області.
       
        Про готовність до впровадження карантинних заходів доповіли представники Національної поліції України, прикордонники, спеціалісти обласного лабораторного центру та інших структур. Олексій КУЧЕР запропонував усім службам сформувати перелік потреб у індивідуальних засобах захисту для співробітників.
       
        У заході взяли участь перший заступник голови районної державної адміністрації, голова місцевої КТЕБ і НС Валентина ЗИРЯНОВА, керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації, територіальних органів центральних органів виконавчої влади та закладів охорони здоров’я.
       
        Підсумовуючи обговорення, Олексій КУЧЕР звернувся до керівників районних державних адміністрацій районів області, закликавши їх включитися на повну потужність у реалізацію всіх карантинних заходів.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання