Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Обговорено питання введення карантинних заходів

    18 березня у першого заступника голови районної державної адміністрації Валентини ЗИРЯНОВОЇ відбулася робоча нарада за участю керівників профільних структурних підрозділів районної державної адміністрації, органів місцевого самоврядування, закладів охорони здоров’я, правоохоронних органів щодо проведеної роботи із посилення карантинних заходів, пов’язаних з запобіганням поширенню коронавірусу COVID-19 на території Богодухівського району.
       
        Як зазначила головуюча з сьогоднішнього дня в районі посилені обмежувальні заходи, щоб убезпечити жителів та упередити ситуацію з можливим розповсюдженням коронавірусу.
       
        За інформацією директора КНП Богодухівська центральна районна лікарня Богодухівської районної ради Миколи ГРИЩЕНКА посилені карантинні заходи і в медичних закладах району.
       
        Введений масочний режим, обмежене відвідування пацієнтів, медпрацівники знаходяться у стані підвищеної готовності. В лікарні в наявності 6 працюючих апаратів штучної вентиляції легень. Він визнав, що такої кількості ШВЛ буде недостатньо в разі виникнення масштабної епідемії COVID-19. Тому на нараді ініційовано придбання ще одного апарату штучної вентиляції легень за рахунок коштів районного бюджету.
       
        Підсумовуючи обговорення, Валентина ЗИРЯНОВА звернулась до присутніх, закликавши їх прикласти всіх зусиль у реалізацію карантинних заходів.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання