Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Відбулося позачергове засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Харківської області

    26 березня під головуванням голови Харківської обласної державної адміністрації Олексія КУЧЕРА відбулося позачергове засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Харківської області в режимі відеоконференції, під час якого обговорювалося питання про введення додаткових заходів боротьби з поширення коронавірусу COVID-19 на території Харківської області.
       
        Як зазначив Олексій КУЧЕР, учора уряд прийняв рішення щодо запровадження режиму надзвичайної ситуації на території усієї держави на 30 днів. Тобто до 24 квітня. У зв'язку з цим нам потрібно прийняти рішення про продовження карантинних заходів на території нашого регіону та в деяких моментах його посилити.
       
        Заступник голови ХОДА Михайло Черняк повідомив про підготовчі заходи, що проводяться в області, та поповнення запасів медичного обладнання, засобів індивідуального захисту, тест-систем тощо.
       
        Також під час засідання Регіональної комісії з питань ТЕБ та НС обговорили питання розгортання (за необхідності) та організації роботи блок-постів на дорогах області.
       
        В заході взяли участь перший заступник голови районної державної адміністрації, голова місцевої КТЕБ і НС Валентина ЗИРЯНОВА, керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації, територіальних органів центральних органів виконавчої влади та закладів охорони здоров’я.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання