Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Відбулося позачергове засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Харківської області

    26 березня під головуванням голови Харківської обласної державної адміністрації Олексія КУЧЕРА відбулося позачергове засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Харківської області в режимі відеоконференції, під час якого обговорювалося питання про введення додаткових заходів боротьби з поширення коронавірусу COVID-19 на території Харківської області.
       
        Як зазначив Олексій КУЧЕР, учора уряд прийняв рішення щодо запровадження режиму надзвичайної ситуації на території усієї держави на 30 днів. Тобто до 24 квітня. У зв'язку з цим нам потрібно прийняти рішення про продовження карантинних заходів на території нашого регіону та в деяких моментах його посилити.
       
        Заступник голови ХОДА Михайло Черняк повідомив про підготовчі заходи, що проводяться в області, та поповнення запасів медичного обладнання, засобів індивідуального захисту, тест-систем тощо.
       
        Також під час засідання Регіональної комісії з питань ТЕБ та НС обговорили питання розгортання (за необхідності) та організації роботи блок-постів на дорогах області.
       
        В заході взяли участь перший заступник голови районної державної адміністрації, голова місцевої КТЕБ і НС Валентина ЗИРЯНОВА, керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації, територіальних органів центральних органів виконавчої влади та закладів охорони здоров’я.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання