Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Новопризначений голова Богодухівської районної державної адміністрації Анатолій РИСЦОВ приступив до виконання обов’язків

    Сьогодні заступником голови Харківської обласної державно адміністрації Олександром СКАКУНОМ представлено активу району голову Богодухівської районної державної адміністрації Анатолія РИСЦОВА, призначеного на посаду розпорядженням Президента України Володимира ЗЕЛЕНСЬКОГО від 24 березня 2020 року № 216/2020-рп.
       
        «Хочу побажати новопризначеному голові районної державної адміністрації успіхів у вирішенні питань щодо соціально-економічного розвитку району, а також разом з керівництвом районної державної адміністрації, районної ради, представниками органів місцевого самоврядування, керівниками територіальних органів міністерств і відомств України в районі, промислових та сільськогосподарських підприємств зосередити увагу на проблемних питаннях, які потребують першочергового вирішення. Це, насамперед, організація і координація санітарно-епідемічних та інших невідкладних робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, що виникла у зв’язку з поширенням на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», - зазначив Олександр СКАКУН.
       
        В свою чергу, Анатолій РИСЦОВ наголосив: «Цілком розумію свою відповідальність, уже визначено низку невідкладних завдань. Робота, у першу чергу, буде спрямована на забезпеченні діяльності КНП Богодухівська центральна районна лікарня, як опорного закладу охорони здоров’я. Вже маємо напрацювання і підтримку бізнесових структур. Всі питання життєдіяльності району буде вирішено».
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання