Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Питання забезпечення законності і правопорядку на території району

    31 березня на робочій нараді у голови районної державної адміністрації Анатолія РИСЦОВА з керівниками правоохоронних органів було розглянуто питання забезпечення законності і правопорядку на території району.
       
        Як зазначив заступник керівника Дергачівської місцевої прокуратури Олексій КУШНАРЕНКО пріоритетними напрямками роботи правоохоронних органів є робота у сфері лісового господарства, земельних відносин, банківській та бюджетній сферах.
       
        Про стан протидії злочинності, забезпечення публічної безпеки і порядку та запобігання поширенню наркоманії інформував начальник Богодухівського ВП ГУ НП в Харківській області Віктор ШИРИНЯ, зауваживши, що з початку року на території району тяжких та особливо тяжких злочинів не було.
       
        Про порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки інформував начальник Богодухівського РВ ГУ ДСНС України у Харківській області Роман ГЛУЩЕНКО, зазначивши, що тільки з початку року на території району виникла 41 пожежа на відкритій території. Причинами виникнення цих пожеж є безвідповідальне ставлення громадян під час спалювання стерні, сухої трави та опалого листя.
       
        Також під час наради обговорили питання дотримання підприємствами мережі продуктових магазинів заходів карантину та запровадження режиму профілактичного спостереження за особами, які відвідували країни інфекційного ризику.
       
        Підсумовуючи засідання Анатолій РИСЦОВ наголосив на тісній взаємодії органів державної влади, правоохоронних органів та органів місцевого самоврядування щодо протидії злочинності та запевнив, що прикладе максимум зусиль щодо недопущення на території району функціонування різного роду злочинних «схем» та корупції.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання