Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Олексій Кучер зустрівся з керівниками лікарень Харкова та районів області, які прийматимуть пацієнтів з СOVID-19

    Голова ХОДА обговорив з головними лікарями потреби та нагальні питання роботи медичних закладів, які готуються надавати допомогу хворим при погіршенні епідситуації.
       
        Нарада щодо організації протиепідемічних заходів з метою запобігання занесенню та поширенню випадків захворювання на COVID-19 на території Харківської області відбулася 31 березня. Участь у ній взяли керівники медичних закладів, які визначені для госпіталізації пацієнтів з COVID-19, а також представники обласного й харківського міського департаментів охорони здоров'я та головна державна санітарна лікарка Харківської області Любов Махота.
       
        Відкриваючи захід, Олексій Кучер попросив лікарів оперативно надавати інформацію про потреби закладів у медичних препаратах, засобах індивідуального захисту тощо.
       
        «Ми повинні володіти всією інформацією: що у вас є, скільки є, що треба. Це дуже важливо. Тому що зараз держава, ви бачите, все більше й більше поставляє все необхідне. І від швидкості виконання цих завдань залежить і швидкість наповнення ваших лікарень усім необхідним для боротьби з цією хворобою. Тому, будь ласка, включіться на повну, поставтесь із розумінням до ситуації. Все, що залежить від держави, і Президент, і Кабмін намагаються зробити», - звернувся Олексій Кучер до представників медичних закладів.
       
        Він повідомив, що наразі вирішується питання про підвищення заробітної плати лікарів, які залучені до боротьби з епідемією коронавірусу.
       
        Також, відповідаючи на запитання лікарів, Олексій Кучер зазначив, що на рівні центральних органів влади вирішується питання запровадження другого етапу медичної реформи у закладах, які прийматимуть пацієнтів з СOVID-19. Оскільки вони не зможуть повноцінно функціонувати та наповнювати бюджет, директори лікарень просять відтермінувати для них реформу на час пандемії.
       
        «Сьогодні в нас буде селекторна нарада з Президентом. Будемо обговорювати це питання», - повідомив голова ХОДА.
       
        Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання