Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    До Харківської області надійшов черговий медичний вантаж

    Засоби індивідуального захисту надійшли до інфекційної лікарні, а звідти вже будуть розподілені по визначених медичних установах.
       
        «Сьогодні ми отримали черговий медичний вантаж з Офісу Президента: 610 захисних костюмів, 21,5 тисячі респіраторів та масок, понад 2 тисяч захисних щитків та бахіли», – повідомив голова ХОДА Олексій Кучер.
       
        За його інформацією, отримані засоби індивідуального захисту будуть розподілені не лише до опорних лікарень, а й до лабораторного центру та центру екстреної медичної допомоги.
       
        «Найближчим часом цей вантаж буде передано лікарям екстреної медичної допомоги, деяким опорним лікарням, а також у наш лабораторний центр», - зазначив очільник Харківської області.
       
        Щодо забезпеченості засобами індивідуального захисту інфекційної лікарні, то за словами директора КНП «Обласна інфекційна лікарня» Павла Нартова, медична установа забезпечена всім необхідним більш ніж на місяць. Тут, згідно з наказом МОЗ провели чіткі розрахунки щодо щоденної потреби бригад, які працюють безпосередньо з хворими на коронавірусну інфекцію.
       
        «Бригади, як працюють з хворими на інфекцію, щоденно потребують 20 респіраторів рівня захисту FFP3, 78 респіраторів рівня захисту FFP2 та 26 захисних костюмів», - сказав Павло Нартов.
       
        Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання