Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Привітали ветеранів війни з нагоди відзначення Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, Дня пам`яті та примирення

    Щороку на початку травня ми згадуємо тих, чиє життя забрала Друга світова війна, низько вклоняємося та вшановуємо ветеранів, які на своїх плечах винесли тягар того часу, а у повоєнні роки підняли нашу країну з руїн.
       
        75 років у довічному боргу наше покоління перед всіма ветеранами війни, які пройшли через горнило битв і дожили до цього світлого дня. Все менш їх залишається в життєвому строю. Дають про себе знати опалена війною молодість, сирі окопи і бліндажі, голод і холод, хвороби і рани. Їхні груди вкриті медалями, голови посивіли. Але вони пам`ятають ті страшні часи, хоч часто їм і не хочеться про них згадувати. Та й нам, нащадкам героїв, неможливо позбутися нав`язливої жахливої думки: а прийде ж день, коли піде з життя останній з цих літніх людей. Піде у вічність, понесе з собою живі спогади. Що ж залишиться після них? А залишиться Пам`ять, світла пам`ять про незабутніх героїв.
       
        7 травня голова районної державної адміністрації Анатолій РИСЦОВ разом з Богодухівським міським головою Миколою ГОЛУБОМ привітали та вручили медалі «75 років Перемоги», а також продуктові набори учасникам бойових дій у Другій світовій війні Ганні ЗОРЯНІЙ, Олександрі Церковній, Івану Дем`яненку, Миколі Корху, Павлу Супруну, Олександру Гаврилюку, Іллі Рощупкуну, Івану Наконечному, Констянтину Сердюку, Василю Атаманенку, Івану Мовчану, Еммі Амеліній та колишнім головам районної ветеранської організації Віктору Гриньку, Івану Омеляненку, Любові Мороз.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання