Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Статистика на 14 травня щодо коронавірусної інфекції у Богодухівському районі

    Станом на ранок 14 травня 2020 року у Богодухівському районі з початку захворювання на коронавірусну інфекцію підтверджених випадків – 2 особи (с. Крисине - 1 особа, с. Первухинка - 1 особа).
       
        За інформацією директора КНП Богодухівська центральна районна лікарня Богодухівської районної ради Миколи ГРИЩЕНКА, жителька с. Крисине знаходиться на лікуванні в реанімаційному відділенні обласної клінічної інфекційної лікарні, її стан тяжкий обумовлений тяжкою супутньою патологією.
       
        Житель с. Первухинка виписаний з КНП Богодухівська центральна районна лікарня після закінчення курсу лікування та у зв'язку з відсутністю клінічних проявів ГРЗ Covid-19, його стан задовільний, пацієнту запропоновано режим самоізоляції до 17 травня 2020 року. Контроль за режимом самоізоляції покладено на Гутянського селищного голову Наталію КЛИМЕНКО та дільничного інспектора Богодухівського ВП ГУ НП в Харківській області.
       
        Особам, яким встановлено режим самоізоляції, повідомлено, що за надання неправдивих відомостей про місце своєї самоізоляції, інформації про засоби зв’язку, недотримання режиму самоізоляції їх буде притягнуто до адміністративної відповідальності, а у випадку порушення режиму самоізоляції, що призвело до тяжких наслідків, в тому числі смерті третіх осіб, до кримінальної відповідальності.
       
        Особи, які мали контакт з хворими на COVID-19, обстежені для дослідження вірусологічною лабораторією та швидкими тестами.
       
        Шановні мешканці району! Просимо вас зберігати спокій та дотримуватися вимог протиепідемічних правил. Бережіть своє здоров’я та життя!
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання