Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    ЧИ ВПЛИНУТЬ БОРГИ ЗА КОМУНАЛЬНІ ПОСЛУГИ НА ПРИЗНАЧЕННЯ СУБСИДІЇ?

    Борги за ко­му­наль­ні пос­лу­ги, на­ко­пи­че­ні за пе­рі­од ка­ран­ти­ну, не вплива­ти­муть на на­дан­ня жит­ло­вих суб­си­дій з 1 трав­ня 2020 ро­ку.

    Ад­же з ме­тою за­без­пе­чен­ня на пе­рі­од ка­ран­ти­ну, спри­чи­не­но­го коронаві­ру­сом SARS-CoV-2, під­трим­ки най­більш враз­ли­вих верств населення, які от­ри­му­ють жит­ло­ві суб­си­дії, вне­се­но змі­ни до По­ло­жен­ня про по­ря­док приз­на­чен­ня жит­ло­вих суб­си­дій, зат­вер­дже­но­го пос­та­но­вою Кабінету Мі­ніс­трів Ук­ра­їни від 21.10.1995 № 848 (зі змі­на­ми).

    Ци­ми змі­на­ми збіль­ше­но з двох до трьох мі­ся­ців тер­мін прос­тро­че­ної за­бор­го­ва­нос­ті з оп­ла­ти жит­ло­во-ко­му­наль­них пос­луг, яка до­пу­ще­на одержува­ча­ми жит­ло­вих суб­си­дійза пе­рі­од ка­ран­ти­ну, за на­яв­ності якої житло­ва суб­си­дія не приз­на­ча­ти­меть­ся. Тоб­то, жит­ло­ві суб­си­дії та не призначатимуть­ся з 1 трав­ня 2020 ро­ку тим одер­жу­ва­чам, яки­ми до­пу­ще­но за­бор­го­ва­ність із спла­ти за жит­ло­во-ко­му­наль­ні пос­лу­ги ста­ном на 1 лютого 2020 ро­ку.

     

    Управління соціального захисту населення

    Богодухівської районної державної адміністраціїї


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання