Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Усі об’єкти «Великого будівництва» будуть завершені до кінця року

    Про це повідомив голова ХОДА Олексій Кучер після сесії обласної ради 28 травня.
       
        За його інформацією, сьогодні депутати підтримали рішення виділити кошти на об’єкти у рамках програми «Велике будівництво», ініційованої Президентом України Володимиром Зеленським.
       
        «Ми зберегли ті об’єкти, які є дуже важливими. Ви знаєте, є програма Президента «Велике будівництво», її підтримали. Дякую всім депутатам, - сказав Олексій Кучер. - Окрім цього, ми знаємо і розуміємо, що будівництво – це робочі місця. У сьогоденні це дуже важливо, тому ми намагались зберегти максимальну кількість об’єктів, не дивлячись на те, що бюджет сьогодні був скоригований».
       
        За словами голови ХОДА, до програми «Велике будівництво» увійшли об’єкти з найвищим ступенем готовності, аби навіть за умов пандемії завершити довгоочікувані об’єкти.
       
        «Ми якраз вибирали ті об’єкти, ступінь яких висока, для того, щоб вони не простоювали, були завершені, і люди мали можливість користуватись», - повідомив Олексій Кучер.
       
        Керівник Харківської області повідомив, що до кінця року завершать роботи у 5 школах, 5 садочках, на 5 спортивних об’єктах, а також на частині доріг.
       
        «Є різний ступінь готовності: деякі з них будуть здані в експлуатацію вже, мабуть, наприкінці першого місяця літа, а ті, які найменш готові, будуть здані в експлуатацію до кінця цього року, - зазначив Олексій Кучер. - Максимальна кількість об’єктів буде здана до 1 вересня».
       
        Відповідаючи на питання щодо будівництва на території Харківської області амбулаторій, Олексій Кучер повідомив, що зараз у ХОДА проводять інвентаризацію розпочатих у минулі роки будівництв.
       
        «Ми викладемо обов’язково цю карту, ви побачите, після інвентаризації. Але це болюче питання», - сказав керівник області.
       
        Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання