Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Привітання до Міжнародного дня захисту дітей

    Дорогі діти! Шановні батьки!

    Щиро вітаю вас із світлим та прекрасним святом – Міжнародним днем захисту дітей!

    Дитинство – найпрекрасніша мить нашого життя, це – пора сподівань та здійснення мрій. Немає більшого щастя у світі, аніж посмішки дитини. Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов'язок батьків, суспільства та держави. Врешті-решт, саме для цього всі ми живемо та працюємо.

    Зігріваючи теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднуючи зусилля заради майбутнього – ми виховуємо достойних українців, які неодмінно стануть гордістю держави. Діти – наше майбутнє, а значить – майбутнє Богодухівського району і всієї України. Саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля.

    Тому наше основне завдання – виховати своїх дітей розумними, порядними, добрими, з щедрою та гармонійною душею, впевненими в собі. А ще – прищепити їм палку любов до знань, рідної Батьківщини, мови та культури.

    Любі діти! Нехай роки дитинства будуть яскравими та незабутніми, а в житті кожного обов’язково засяє зірка, що вкаже шлях до щасливого прийдешнього. Ви – наше майбутнє, майбутнє нашої держави, нашої Планети. Тому зичу вам якомога більше щирих усмішок, приємних несподіванок долі, веселих та надійних друзів.

    Щастя вам, чистого і мирного неба, сонячних ранків, світлих і неповторних вражень, здоров’я та удачі на життєвих дорогах!

    Голова районної державної
    адміністрації
                                                                                 Анатолій Рисцов


       
       

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання