Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Інформація для осіб, які мають право на пільги!

    Управління соціального захисту населення Богодухівської районної державної адміністрації доводить до відома пільгових категорій населення, які користуються пільгами на житлово-комунальні послуги.
       
        Відповідно до умов п.9 Порядку надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17 квітня 2019 року № 373, особи, які отримували пільгу на житлово-комунальних послуги в грошовій безготівковій формі, за підсумками опалювального сезону суми невикористаних коштів перераховуються з рахунка для виплати пільг на рахунки пільговиків в АТ «Ощадбанк». У разі відсутності відкритого рахунка в АТ «Ощадбанк» рахунок відкривається за заявою пільговика до АТ «Ощадбанк». Відкриття рахунка здійснюється в порядку, визначеному АТ «Ощадбанк».
       
        Залишки коштів, що обліковуються на рахунку для виплати пільг за обліковими записами пільговиків станом на 1 червня, за якими не було звернень пільговиків щодо їх виплати, 20 грудня припиняють обліковуватись АТ «Ощадбанк» за такими обліковими записами пільговиків та протягом двох робочих днів повертаються на рахунок Мінсоцполітики, відкритий в Казначействі.
       
        За більш детальною інформацією звертайтеся за телефоном: 3 33 23 (відділ персоніфікованого обліку пільгових категорій управління соціального захисту населення Богодухівської районної державної адміністрації) або до відділення АТ «Ощадбанк».
       
        БЕРЕЖІТЬ СЕБЕ ТА СВОЇХ БЛИЗЬКИХ! БУДЬТЕ ЗДОРОВІ!
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання