Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Анатолій РИСЦОВ продовжує знайомство з життєдіяльністю територіальних громад

    З метою ознайомлення з життям громад, здобутками та проблемами соціально-економічного та культурного розвитку голова районної державної адміністрації Анатолій РИСЦОВ 09 червня здійснив робочу поїздку до Шарівської та Гутянської селищних, Полково-Микитівської сільської рад.
       
        У ході неї провів зустріч з жителями Шарівської селищної ради, де обговорили актуальні питання та шляхи їх вирішення. Разом із Шарівським селищним головою Анатолієм БАБАКОМ оглянули сільський будинок культури, обговорили питання його капітального ремонту, а також ремонту водопровідної мережі та дороги.
       
        Під час зустрічі з Гутянським селищним головою Наталією КЛИМЕНКО порушувалися питання ремонту дороги, водонапірної башти і частини водогону до неї, вуличного освітлення, вивезення і захоронення твердих побутових відходів. Оглянуто Гутянську ЗОШ І-ІІІ ступенів, Гутянський ДНЗ та селищний будинок культури. Наталія КЛИМЕНКО наголосила на необхідності проведення капітального ремонту будинку культури та встановлення твердопаливного котла, а також зазначила на необхідності виконання робіт з обробки вогнезахисним складом дерев’яних конструкцій дахових приміщень будівель ДНЗ та проведенні ремонту каналізаційної системи. В Гутянській ЗОШ І-ІІІ ступенів Анатолій РИСЦОВ ознайомився з умовами перебування і навчання дітей, обговорив питання ремонту покрівлі.
       
        В Полково-Микитівській сільській раді Анатолій РИСЦОВ разом з Полково-Микитівським сільським головою Сергієм МАРТЕЛОВИМ обговорили питання вуличного освітлення, облаштування дитячого майданчика, ремонту покрівлі приміщення ФАПу. За результатами зустрічі Анатолій РИСЦОВ наголосив, що районна державна адміністрація розгляне пропозиції керівництва ради щодо вирішення низки питань.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання