Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Увага! Важлива інформація!

    Шановні мешканці Богодухівського району!

     

              Відповідно до маршрутів пацієнтів, затверджених Департаментом охорони здоров’я Харківської обласної державної адміністрації, та у зв’язку з визначенням КНП Богодухівська центральна районна лікарня Богодухівської районної ради  опорною лікарнею для надання медичної допомоги у випадку захворювання на коронавірусну хворобу COVID-19 мешканцям Богодухівського, Золочівського та Краснокутського районів,  планова госпіталізація в терапевтичне відділення лікарні тимчасово призупинена. Стаціонарна медична допомога в терапевтичному відділенні буде надаватись тільки пацієнтам з діагнозом «пневмонія».

              Пацієнтам з гострим коронарним синдромом, порушеннями коронарного ритму та будь-яка інша невідкладна допомога буде надаватись у відділенні анестезіології з палатою інтенсивної терапії, а з ускладненнями гіпертонічної хвороби - в неврологічному відділенні лікарні.

              Разом з тим, з 16 червня відновлює свою роботу денний стаціонар поліклінічного відділення лікарні для надання медичної допомоги пацієнтам з кардіологічною, ендокринологічною та неврологічною патологіями.

              Денний стаціонар буде працювати у дві зміни, із забезпеченням чіткого та неухильного виконання протиепідемічних заходів щодо запобігання поширенню коронавірусу COVID-19, одночасно буде обслуговуватись не більше 5 осіб. Всі, хто потребує лікування, можуть звернутися до профільних спеціалістів та отримати направлення.

              Нагадуємо, що для профілактики захворювання слід дотримуватись стандартних рекомендацій:

    - часто мити руки або обробляти їх дезінфікуючими засобами;

    - під час кашлю та чхання прикривати рот і ніс паперовою хустинкою;

    - уникати тісного контакту з усіма, хто має гарячку та кашель;

    - якщо маєте підвищену температуру тіла, кашель й утруднене дихання, якнайшвидше звернутися досвого сімейноголікаря та повідомити йому попередню історію своїх подорожей;

    - не споживати сирих чи недостатньо термічно оброблених продуктів харчування тваринного походження;

    - якщо ви,за нагальної потреби,опинились у місцях масового скупченнялюдей, обов’язково тримайте дистанцію з іншими людьми – не меншу за 1,5 метра.

    Але краще залишайтеся вдома та будьте здорові!

     

    Адміністрація

    КНП Богодухівська ЦРЛ БРР


       
       

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання