Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Міські лікарні мають швидко і якісно запобігати розповсюдженню коронавірусної інфекції. Олексій Кучер

    Голова ХОДА наполягає на тому, що лікарям харківських лікарень необхідно використовувати методи, відпрацьовані в районах області: своєчасне визначення кола контактів хворих, проведення діагностики та ізоляцію носіїв інфекції.
       
        Це Олексій Кучер заявив, коментуючи те, що останніми днями на Харківщині фіксується рекордна кількість випадків Ковід-19.
       
        «Необхідно констатувати, що від 60 до 80 % цієї статистики нам робить місто Харків. Тому вчора була проведена нарада за участю керівників структурних підрозділів, які відповідають за медицину міста, лікарів міських лікарень, які приймають хворих на Ковід-19. Було визначено алгоритм дій та фактично проведений інструктаж. Я сподіваюсь, що той алгоритм, який був нами відпрацьований в області, спрацює. В області ми швидко зупиняли розповсюдження інфекції: наприклад, у Високопіллі чи Стрілечому. В нас є цей досвід. Зараз ми намагаємося зробити все, щоб лікарі Харкова також швидко і якісно реагували на розповсюдження хвороби», - пояснив Олексій Кучер.
       
        Він підкреслив, що відповідальність за епідситуацію лежить також на жителях міста та правоохоронних органах.
       
        «Це комплексна проблема. З одного боку, потрібно, щоб люди розуміли і дотримувались соціальної дистанції, маскового режиму. З іншого боку, на порушення карантинних заходів необхідно жорстко реагувати поліції. Ми поставили це питання перед правоохоронними органами», - сказав голова ХОДА.
       
        Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання