Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Олексій Кучер дав старт реорганізації ХОДА

    Чисельність працівників облдержадміністрації скоротять на 20 %, низку підрозділів ОДА ліквідують.
       
        Відповідні розпорядження «Про внесення змін до структури Харківської обласної державної адміністрації» та «Про структуру апарату Харківської обласної державної адміністрації»» голова ХОДА підписав 17 червня.
       
        «Згідно з розпорядженнями, які я сьогодні підписав, завершується скорочення чисельності працівників ОДА – загалом вона скоротиться на 20% (це близько 190 посад). Також припиняється діяльність 6 юридичних осіб. Робочі процеси будуть оптимізовані, в тому числі ліквідуємо дублювання функцій у структурних підрозділах», - повідомив Олексій Кучер.
       
        За його інформацією, у структурі ОДА також утворюється незалежний підрозділ для розподілу коштів між структурними підрозділами та РДА.
       
        «Це дозволить уникнути значного дисбалансу в розмірах заробітних плат звичайних працівників. Знищується ситуація, коли в одному структурному підрозділі працівники отримують заробітну плату до 20 тисяч гривень, а в іншому - не більш ніж 7 тисяч гривень», - пояснив голова ХОДА.
       
        Крім того, утворюються Департамент цифрової трансформації регіону, який забезпечить реалізацію сучасної політики у сфері діджиталізації, та Управління внутрішнього аудиту та правової перевірки, яке контролюватиме діяльність ОДА та РДА, підконтрольних та підзвітних установ і організацій у площині фінансової дисципліни, витрачання бюджетних коштів та дотримання вимог законодавства.
       
        «Наразі готуються зміни до регламенту ОДА. Плануємо запровадити повноцінний та реальний електронний документообіг, мінімізувати бюрократичні механізми», - додав Олексій Кучер.
       
        Він також відзначив, що за останній час з Харківської ОДА було звільнено близько 15 держслужбовців, які обіймали високі керівні посади. На більшість посад уже призначено нових керівників.
       
        Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання