Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Служба зайнятості Харківщини навчає жінок IT-професіям

    Харківська обласна служба зайнятості та Харківський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості запустили навчання в рамках проєкту «IT Start for Women».

    За три місяці 20 учасниць опанують навички тестувальниці програмного забезпечення, необхідні для роботи в IT знання англійської та дізнаються, як започаткувати свою справу у сфері інформаційних технологій.

    «Долучитись до проєкту могли мешканки Харківської області за винятком Харкова, адже вони мають гірший доступ до високооплачуваних та затребуваних на ринку праці IT-професій. Таким чином, реалізація ініціативи сприятиме досягненню економічної рівності», - зазначає директор Харківського обласного центру зайнятості Володимир Міненко.

    Навчанню передував відбір, на який було подано більше сотні заявок. Відібрані учасниці найкраще виконали тестове завдання. Вони представляють різні соціальні, професійні, вікові категорії. Пріоритет надавався претенденткам із вразливих груп населення та без попереднього досвіду в IT.

    IT Start for Women виконується в межах проєкту «Центр гендерної культури як платформа для розширення прав і можливостей жінок та молоді», який фінансується Європейським Союзом.

    #GenderCultureCenter, #MovingForwardTogether, #ПрямуємоРазом

    Інформацію підготував відділ інформаційної роботи та зовнішніх зв’язків Харківського обласного центру зайнятості, для уточнення звертайтесь за тел.: (057) 757-52-72.


       

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання