Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    У Барвінківській ЦРЛ розпочали ремонт покрівлі поліклінічного відділення

    Кошти на капітальний ремонт – майже 1,5 млн грн - були виділені з обласного бюджету.
       
        З ходом робіт ознайомився голова ХОДА Олексій Кучер, який 18 червня відвідав район з робочою поїздкою. Він оглянув заклад та поспілкувався з його колективом, привітав медиків з прийдешнім професійним святом.
       
        «Хочу привітати вас із Днем медичного працівника та подякувати вам за роботу від себе особисто, від колективу обласної адміністрації та взагалі від жителів нашого регіону. Ви знаєте, що зараз медики - на ціну золота. Наша медицина взагалі в такому стані, що потребує особливої уваги. А в тих умовах, в яких ми знаходимось, - надособливої уваги. Тому я бажаю вам міцного здоров’я і, звісно, підвищення заробітних плат. Це дуже важливо, ми над цим працюємо, і це обов’язково буде», - сказав керівник обласної адміністрації.
       
        Він наголосив, що район і надалі матиме підтримку обласного керівництва у питаннях розвитку інфраструктури.
       
        «Кошти, які виділені на ремонт лікарні, - це кошти платників податків, зокрема, й жителів Барвінківського району. Ми лише коригуємо та спрямовуємо ці кошти. Звісно, коли є потреба, ми ці кошти будемо спрямовувати на розвиток району», - зауважив Олексій Кучер.
       
        Також 18 червня Барвінівський Центр первинної медико-санітарної допомоги отримав два автомобілі для сімейних лікарів Іванівської та Гусарівської сільських амбулаторій.
       
        Директор центру Володимир Васильєв наголосив, що новий транспорт дуже важливий для району, протяжність якого становить понад 130 км, а віддаленість деяких населених пунктів від районного центру перевищує 70 км.
       
        «Наш центр не найбільший в області, але має найбільшу кількість структурних підрозділів - 32. Ми не закрили жоден ФАП чи амбулаторію, намагаємося зберегти весь потенціал, який є», - зазначив директор ЦПМСД.
       
        Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання