Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    21 червня – День медичного працівника

    Шановні медичні працівники району!

    Щороку, в третю неділю червня, ми відзначаємо День медичного працівника.

    Професія, обрана Вами, в усьому світі вважається найгуманнішою.

    У зв'язку зі світовою пандемією COVID-19 суспільний загал по-новому усвідомив важливість людей, чию роль і так переоцінити неможливо – медичних працівників.

    Приємно відзначити, що медичні працівники району, навіть в нелегких умовах сьогодення, в період пандемії, перебуваючи на передовій лінії реагування на спалах COVID-19, піддаючись ризикам, які становлять загрозу їх здоров`ю та наражаючись на небезпеку зараження сумлінно виконують свої обов'язки і не покидають своїх «постів» та «гарячих точок» задля збереження життя та здоров`я своїх земляків.

    У переддень свята висловлюювсім працівникам медичної галузі безмежну вдячність за врятовані життя, за повернуте здоров’я і радість.Ваші талановиті руки дарують людям радість життя, вселяють віру у зцілення.

    Зі словами щирої вдячності звертаюсь сьогодні до наших дорогих ветеранів медичної служби та ветеранів війни, які свої знання, досвід, теплоту свого серця віддали зціленню людей. Особливо приємно сьогодні відзначити молодих спеціалістів, які вже здобули заслужену повагу і авторитет. Велика вам вдячність за вашу людяність, душевність та співпереживання.

    Переконаний, що ми зуміємо піднести цю життєво важливу сферу на якісно новий рівень, виправдати всі ваші надії та сподівання.

    Шановні лікарі, медсестри, санітарки та ветерани медичної служби району!Від усього серця вітаю вас з професійним святом і бажаю вам міцного здоров’я, успіхів, наснаги, достатку та доброго настрою. Хай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до вас сторицею! Нехай кожна мить життя радує своєю неповторністю! Зі святом вас! Щастя вам і добра! І нехай клятва Гіппократа ніколи не буде обтяжливим обов’язком, а лише приємною місією!

     

    З повагою.

     

    Голова Богодухівської

    районної державної адміністрації                                                                                                  Анатолій РИСЦОВ


       

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання