Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Відбулося позачергове засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Харківської області

    22 червня під головуванням голови Харківської обласної державної адміністрації Олексія КУЧЕРА відбулося позачергове засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Харківської області в режимі відеоконференції, під час якого обговорювалося питання щодо продовження карантину та вжиття протиепідемічних заходів на території Харківської області.
       
        На засіданні прийняте рішення щодо продовження в Харківській області карантину до 31 липня, обмежувальні заходи не послаблювати. Олексій Кучер повідомив, що у разі, якщо динаміка захворюваності в області буде стабільно покращуватися хоча б протягом тижня, КТЕБ прийме рішення про послаблення карантинних заходів. Але поки що всі заходи – зберігаються.
       
        «Хочу повідомити, що у зв’язку з тим, що взагалі по Україні і в Харківській області динаміка демонструвала антирекорди, я вже звертався до представників силового блоку і до патрульної поліції щодо того, що нам необхідно більш ретельно реагувати на порушення карантинних заходів. Я прошу жорстко реагувати на порушення», - наголосив Олексій Кучер.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання