Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    У Вовчанській ЦРЛ проведуть капітальний ремонт приймального відділення

    Ремонтні роботи заплановані у рамках Програми «Велике будівництво» ініційованої Президентом України Володимиром Зеленським. 24 червня голова Харківської ОДА Олексій Кучер перебуває у Вовчанському районі з робочою поїздкою. Він відвідав низку соціальних об’єктів, зокрема Вовчанську центральну районну лікарню.
       
        У медичному закладі проведено капітальний ремонт у двох будівлях, одна з яких збудована у 1904 році. Роботи проводились обласним, районним коштом та з залученням німецького фонду розвитку GIZ.
       
        За словами головного лікаря Вовчанської центральної районної лікарні Костянтина Тищенка після проведення ремонту заклад отримав відповідно до обласної програми «Здоров’я Слобожанщини» обладнання для операційних (операційні столи та лампи), електрокоагулятор та систему рентгенівську діагностичну мобільну МАС.
       
        «Ще раз хочу подякувати, адже ми єдина районна лікарня, яка отримала цей апарат, - сказав Костянтин Тищенко. – Далі таке обладнання розподіллено на заклади обласного підпорядкування».
       
        Голова ХОДА Олексій Кучер зазначив, що медичне обладнання придбано коштом платників податків і повинно працювати для людей. «Дивіться ви дякуєте за те, що було передано це обладнання, але я хочу змінити уяву про то, що відбувається, адже обладнання придбано за кошти платників податків, - розказав Олексій Кучер. - Ми лише адмініструємо ці процеси, направляємо кошти разом з депутатами обласної влади, а власне це те обладнання яке купується за кошти наших мешканців».
       
        Він також обговорив з головним лікарем питання ремонтних робіт приймального відділення, адже цей проєкт включено до Президентської програми «Велике будівництво», тож всі роботи повинні розпочатися вчасно.
       
        «Тепер ви не затримуйте, співпрацюйте з Департаментом капітального будівництва. Всі оцінки вже проведено і ми чекаємо на надходження коштів», - відзначив очільник області.
       
        Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання