Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    У Харкові 585 молодих офіцерів отримали перші військові погони

    Участь в урочистому заході 26 червня взяли командувач Повітряних сил ЗСУ генерал-полковник Сергій Дроздов та голова ХОДА Олексій Кучер.
       
        На початку заходу випускникам Харківського національного університету Повітряних сил імені Івана Кожедуба продемонстрували відео-привітання Президента України Володимира Зеленського. Він привітав молодих офіцерів з успішним завершенням навчання у вищому військовому навчальному закладі Збройних сил України.
       
        «Ви вступили до вишу в часи Російської агресії проти нашої Держави. Вам, юним хлопцям і дівчатам, було тоді 17 років. Ви могли стати будь-ким: адвокатами, банкірами, маркетологоми або айтішніками. Безумовно, ці професії важливі та потрібні, але ваш вибір був іншим - стати професійними військовими, щоб захищати свою Батьківщину. Така свідомість заслуговує великої поваги», - звернувся до офіцерів Президент України.
       
        За словами командувача Повітряних сил ЗСУ генерал-полковника Сергія Дроздова випускники Харківського національного університету Повітряних сил імені Івана Кожедуба достойно проявляють себе у військовій справі. На сьогодні Збройні сили України у вихованні майбутніх офіцерів орієнтуються на принципи НАТО, велику увагу приділяють вивченню англійської мови та підвищенню інтенсивності бойової підготовки.
       
        «76 випускників вашого вишу приймали участь у АТО/ООС, нагороджені орденами «За Мужність», медалями - сказав Сергій Дроздов. - На жаль, 36 випускників загинуло, в тому числі 2 Героя України».
       
        Голова ХОДА Олексій Кучер зазначив, що від рішень, які прийматимуть молоді офіцери у майбутньому, залежатиме не тільки їх життя.
       
        «Далі ви будете приймати все більше й більше самостійних рішень, - сказав Олексій Кучер. - Враховуючи той непростий шлях, який ви обрали, від якості та правильності ваших рішень буде залежати життя всіх українців».
       
        Він побажав випускникам, приймаючи рішення, завжди згадувати своїх батьків та вчителів.
       
        Разом із командувачем Повітряних сил ЗСУ генералом-полковником Сергієм Дроздовим голова ХОДА Олексій Кучер вручив дипломи та золоті медалі 10 випускникам-відмінникам та 19 офіцерам, які завершили навчання з відзнакою.
       
        Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання