Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Перелік місцевих доріг, які відремонтують у 2020 році, може бути розширений. Олексій Кучер

    Про це голова ХОДА повідомив під час робочої поїздки в Печенізький район, де він ознайомився з ходом ремонтних робіт на місцевій мережі доріг.
       
        Він зазначив, що в рамках програми «Велике будівництво» в цьому році в області капітально ремонтується безпрецедентна кількість доріг.
       
        «На території нашого регіону будується 24 ділянки дороги. Я з гордістю хочу повідомити, що Харківська область знаходиться в лідерах. Вже на сьогоднішній день з 24 об’єктів побудовано 16. Залишається 8, які ми обов’язково здамо до 1 серпня. Ступінь готовності чотирьох з них складає вже 90-95%», - повідомив Олексій Кучер.
       
        Він наголосив на тому, що дороги ремонтують з дотриманням усіх технологічних вимог, але при цьому максимально швидко.
       
        «Якщо до 1 серпня будуть завершені всі об’єкти, є ймовірність, що ми отримаємо додаткові грошові кошти і зможемо побудувати ще 8 об’єктів», - розповів очільник області.
       
        За інформацією директора ДП «Дороги Харківщини» Ігоря Турченка, в цьому році завдяки системі Прозоро область зекономила на ремонті місцевих доріг понад 90 млн грн.
       
        «За дорученням голови ХОДА ДП «Дороги Харківщини» вже погодило в «Укравтодорі» новий перелік доріг, які ремонтуватимуть за програмою «Велике будівництво». Вже сьогодні розпочаті нові тендерні процедури. Якщо ми отримаємо кошти, то по новому переліку також вже до кінця вересня виконаємо роботи», - розповів Ігор Турченко.
       
        Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання