Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Врожай ранніх зернових на Харківщині збиратимуть з площі 703 тис. га

    Важливі питання підготовки до жнив обговорили 2 липня під час наради голови ХОДА з керівниками районних державних адміністрацій області.
       
        На початку заходу глава області Олексій Кучер наголосив на персональній відповідальності керівників районів за організацію роботи зі збирання зернових.
       
        «Важливо, щоб голови РДА, відповідні структури адміністрацій були готові контролювати та координувати ці процеси, грамотно взаємодіяти із сільгоспвиробниками», - наголосив він.
       
        За словами директора Департаменту агропромислового розвитку ХОДА Сергія Прокопченка, не дивлячись на складні погодні умови, які мали місце взимку та навесні, в цьому році Харківщина має непоганий потенціал для гарного врожаю зернових.
       
        «Для нашої області проведення жнив та зберігання врожаю – стратегічне завдання. Так цьогоріч маємо зібрати врожай ранніх зернових із площі 703 тис. гектарів», - сказав Сергій Прокопченко.
       
        Загалом у регіоні зерновими та зернобобовими засіяно 1 млн. га.
       
        Сергій Прокопченко також наголосив, що керівники районів вже почали взаємодію із агровиробниками. Зокрема, директор Департаменту наголосив на необхідності дотримання селянськими господарствами заходів протипожежної безпеки.
       
        У свою чергу заступник голови ХОДА Тарас Пастух відзначив, що запорукою вдалого проведення компанії зі збирання ранніх зернових є своєчасне проведення інформаційної та аналітичної роботи фахівців РДА та сільгоспвиробників. Він відзначив необхідність проведення аналізу цінової політики трейдерів та інших учасників ринку продажу зернових з метою не допущення формування несправедливих цін на продукцію сільгоспвиробника.
       
        Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання