Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Олексій Кучер привітав молодих офіцерів університету внутрішніх справ із завершенням навчання

    Випуск курсантів ХНУВС відбувся 4 липня - в День національної поліції України.
       
        Керівник області відзначив відповідальність, яка лежить на молодих правоохоронцях.
       
        «Дорогі друзі, я щиро радий сьогодні вітати вас з подвійним святом, ви пройшли певний етап життя, сьогодні ваш випуск. Я бачу, як ви хвилюєтесь у момент отримання дипломів, але це лише початок вашої професійної діяльності. Яким він буде в подальшому, залежить від вашої сумлінної праці, - звернувся до випускників Олексій Кучер. - Ви великі молодці, ви прийняли на себе серйозну відповідальність, і тепер від вашої роботи, відданості залежать як життя окремих людей, так і розвиток нашої країни. Я дуже дякую за ваш вибір».
       
        Із отриманням дипломів та офіцерських звань випускників привітав ректор Харківського національного університету внутрішніх справ, полковник поліції Дмитро Швець.
       
        «Я впевнений, що ті знання, уміння та навики, які ви здобули в університеті, допоможуть упевнено почуватися в обраній професії. Шановні випускники, будьте чесними, гуманними, завжди пам’ятайте девіз університету: «Знання. Закон. Честь». Дотримуйтесь його у повсякденному житті та професійній діяльності. Пам’ятайте, що довіра українського народу до поліції - це найвищій показник вашої діяльності».
       
        Від колег із Міністерства Внутрішніх справ офіцерів привітав Начальник Головного управління Національної поліції в Харківській області Валерій Сокуренко. Він також схвально висловився про результати освітньої програми: «2 роки курсант – 1 рік слухач».
       
        «Я сьогодні вручав дипломи курсантам, які рік прослужив у Національній поліції. За цей рік ви зрозуміли, що ви потрібні поліції і що поліція потрібна вам», - підкреслив Валерій Сокуренко.
       
        Від імені випускників подяку учителям висловив лейтенант поліції Ігор Сопейко.
       
        «Хочу подякувати керівництву держави, Міністерству внутрішніх справ України, Національній поліції України, ХОДА, Харківській обласній раді та університету за створенні гідні умови для навчання та служби. За курсантські роки ми зросли та змужніли, і сьогодні ми, нове молоде покоління працівників поліції, з честю та гордістю приєднуємося до старших товаришів, які стоять на варті правопорядку», - сказав випускник.
       
        Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання