Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Робоча поїздка голови Харківської обласної державної адміністрації Олексія КУЧЕРА до Богодухівського району

    09 липня 2020 року з робочою поїздкою Богодухівський район відвідав голова Харківської обласної державної адміністрації Олексій Кучер, який відвідав стаціонарне відділення КНП Богодухівська центральна районна лікарня Богодухівської районної ради, де оглянув умови праці медичних працівників та лікування пацієнтів, ознайомився з ходом ремонтних робіт у приймальному відділені лікарні, які були розпочаті за підтримки Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ. ТОВ «Рибоконсервний завод» ЕКВАТОР передав лікарні 2 апарати штучної вентиляції легень. Губернатор подякував за придбані апарати ШВЛ та зазначив: «Коли розпочалася пандемія, я звертався до всіх, хто може допомоги лікарям в боротьбі з COVID-19. Ми бачили все те, що відбувається в світі, і світова і європейська медицина не справляється. У нас же медицина була забута до останнього. Ми всі намагаємось взагалі вирівняти цю ситуацію. Дякую, що за власні кошти придбали апарати».
       
        Оглянувши Комплекс по управлінню комунальними відходами м. Богодухів керівник області ініціюватиме проведення аудиту з метою перевірки використання коштів попередніми підрядниками.
       
        Також відвідав Парк-пам’ятку садово-паркового мистецтва загальнодержавного значення «Шарівський» (палацово-парковий комплекс «Шарівка», пам’ятка культурної спадщини національного значення) смт. Шарівка провели огляд та екскурсію комплексом, визначили завдання щодо його подальшої реконструкції та збереження, організаційної підготовки до проведення 15 серпня V Регіонального фестивалю майстрів народного мистецтва «Шарівський дивокрай».
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання