Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    ХТО ЗВІЛЬНЯЄТЬСЯ ВІД СПЛАТИ АДМІНІСТРАТИВНОГО ЗБОРУ ПРИ РЕЄСТРАЦІЇ

    16.06.2020 прийнято Закон "Про внесення змін до Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань» щодо надання права безоплатної реєстрації особам з інвалідністю та особам, які постраждали внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС.
      Законом встановлено, що адміністративний збір не справляється за державну реєстрацію змін до відомостей про:

    ➖ громадське об'єднання осіб з інвалідністю, осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, та внутрішньо переміщених осіб;

    ➖ прізвище, ім'я, по батькові або місцезнаходження фізичної особи - підприємця, яка є особою з інвалідністю або особою, яка постраждала внаслідок Чорнобильської катастрофи.

      Також Законом встановлено, що громадськими об'єднаннями осіб з інвалідністю, осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, та внутрішньо переміщеними особами, а також фізичною особою - підприємцем, яка є особою з інвалідністю або особою, яка постраждала внаслідок Чорнобильської катастрофи, з цих осіб не справляється адміністративний збір за надання відомостей з Єдиного державного реєстру.

       Окрім цього, Законом виключено положення про право державних реєстраторів на винагороду за рахунок коштів, отриманих за справляння адміністративного збору за державну реєстрацію у розмірі не менше 10 відсотків адміністративного збору.

      Порушують ваші права? Ви потребуєте допомоги в судах,  і не маєте грошей на адвоката  - звертайтеся в Богодухівський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги, який працює з понеділка по п'ятницю з 08-00 до 17-00,  за адресою: м. Богодухів, вул. Покровська, 5. тел. (05758) 3-01-82, 3-03-25.

      Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги 0-800-213-103 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів).

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання