Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Анатолій РИСЦОВ провів робочі зустрічі з громадою селищ Гути та Шарівка

    В рамках робочих зустрічей 31 липня голова районної державної адміністрації Анатолій РИСЦОВ разом із заступником Рамазом ГАМБАРАШВІЛІ зустрілися з жителями Гутянської та Шарівської селищних рад.
       
        Гутяни звернулися з питаннями, що стосуються вивезення і захоронення твердих побутових відходів, забезпечення скрапленим балонним газом, ямкового ремонту доріг та їх грейдування, забруднення річки Мерло, перепаду напруги в системі електропередач, капітального ремонту сільського будинку культури та встановлення твердопаливного котла. Також їх цікавило питання завершення процесу децентралізації.
       
        З громадою Шарівської селищної ради керівники району зустрічалися не вперше. Зустріч відбулася в атмосфері взаєморозуміння. Впродовж неї обговорено питання щодо опалення школи, проведення тендерних процедур для подальшого ремонту селищного будинку культури, проведення в умовах карантину 15 серпня V Регіонального фестивалю майстрів народного мистецтва «Шарівський дивокрай». Мешканці селища також стурбовані роботою ФАПу через відсутність сімейного лікаря.
       
        За результатами зустрічей Анатолій РИСЦОВ зробив висновок, що саме на місцях разом з місцевою владою та людьми треба вирішувати всі проблеми.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання