Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Анатолій РИСЦОВ зустрівся з жителями Полкової Микитівки та Губарівки

    03 серпня голова районної державної адміністрації Анатолій РИСЦОВ з робочою поїздкою перебував в с. Полкова Микитівка та с. Губарівка, де зустрівся з громадам сіл.
       
        Найбільш актуальні питання, з якими звернулися жителі Полкової Микитівки – це освітлення вулиць, транспортне сполучення села з районним центром, ремонт сільського будинку культури, в якому протікає дах та відсутнє освітлення, безкоштовне харчування учнів 1-4 класів (Полково-Микитівська сільська рада одна в районі, де діти харчуються за кошти батьків), ремонт амбулаторії загальної практики сімейної медицини. Проблемним питанням є те, що діти, які навчаються в музичній школі, змушені відвідувати заняття у вчителя вдома, так як сільською радою не надано приміщення для проведення занять. Також представники громади (близько 60 чоловік) вимагають від Полково-Микитівського сільського голови Сергія МАРТЕЛОВА проведення публічного звіту про наповнення сільського бюджету та використання бюджетних коштів, прийняття сільською радою відповідного рішення про надання матеріальної допомоги мешканцям села.
       
        Як зазначив Анатолій РИСЦОВ, основною метою діяльності органів місцевого самоврядування має бути надання якісних послуг населенню з оптимальними витратами при прозорій діяльності та чіткій відповідальності. Особливе значення це має на місцевому рівні, тому що сільська рада є найбільш наближеною до населення та безпосередньо відповідає за якість послуг та ефективне використання коштів. Поліпшення стандартів життя в країні у значній мірі залежить від ефективності діяльності органів і посадових осіб органів місцевого самоврядування.
       
        Усі питання голова районної державної адміністрації уважно вислухав та взяв під особистий контроль. З громадою села безпосередньо на місці вирішили питання щодо заміни частини підлоги та ремонту даху в АЗПСМ, а також заміни частини даху сільського будинку культури.
       
        В Губарівській сільській раді проблем менше, але все ж таки є. Жителів цікавить питання, коли буде введена в експлуатація новозбудована школа. Анатолій РИСЦОВ пообіцяв, що особисто докладе всіх зусиль, щоб діти нарешті мали новий, просторий освітній заклад. Батьки звернулися з проханням допомогти облаштувати в селі спортивний майданчик з вуличними тренажерами та збудувати міні-футбольний майданчик зі штучним покриттям. Питання щодо придбання тренажерів буде винесено на розгляд чергової сесії районної ради.
       
        Звертаючись до жителів громади, Анатолій РИСЦОВ зазначив, що зустрічі, які проводяться, мають на меті почути думки і проблеми людей безпосередньо на місцях, спільно знайти шляхи їх вирішення.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання