Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Відбулася нарада

    04 серпня під час зустрічі Анатолій РИСЦОВ довів до присутніх інформацію щодо процесу об’єднання громад. Керівник району підкреслив, що новостворені громади отримають можливість безпосередньо управляти та використовувати ресурси на своїй території, а це, в свою чергу, - подальший соціально-економічний розвиток громади.
       
        Основними питаннями, з якими звернулися мешканці сіл були ремонт дороги по вул. Східній в с. Крисине, дороги Кленове-Максимівка, заміна водопроводу в с-щі Максимівка, встановлення дорожнього знаку на в’їзді до нього, облаштування спортивної зали для фітнесу і боксу в с. Крисине. Керівництво Крисинського НВК стурбоване ситуацією щодо підвезення учнів до школи (136 дітей потребують підвезення, а шкільний автобус лише один).
       
        Анатолій РИСЦОВ відповів на порушені питання, а питання, що потребують подальшого вирішення взяв на особистий контроль. Так, на дорозі загального користування Максимівка-Кленове-Мерло буде проведений ямковий ремонт, з районного бюджету на умовах співфінансування виділено 500,5 тис. грн. По вул. Східній в с. Крисине найближчим часом за кошти сільського бюджету буде виконано грейдерування, після проведення тендерної процедури із закупівлі матеріалів підсипано щебнем найбільш проблемні та важкопрохідні ділянки вулиць. Із районного бюджету на придбання вуличного спортивного інвентаря виділено кошті в сумі 49,9 тис. грн. Щодо придбання шкільного автобуса, то маємо надію, що після проведення тендерних процедур, у разі економії коштів обласного бюджету, район все таки отримає один новий автобус. Встановити дорожній знак на в’їзді до с-ща Максимівка планує сільська рада.
       
        За підсумками робочого візиту у розмові з жителями громади Анатолій РИСЦОВ наголосив, що місцевою владою, в цілому, вирішується багато питань, що сприяють розвитку населених пунктів. Проте, районна державна адміністрація як орган виконавчої влади готова допомогти і підтримати ініціативи як пересічних громадян, так і органів місцевого самоврядування.
       
       

    05 серпня 2020 року під головуванням заступника голови районної державної адміністрації Рамаза Гамбарашвілі відбулася нарада  щодо підготовки до впровадження через Центр надання адміністративних послуг комплексної послуги «єМалятко».

    З метою створення сприятливих умов для реалізації прав дитини у 2020 році в Україні стартував експериментальний проект під назвою «єМалятко».   

    Лише на підставі однієї заяви батьки новонародженої дитини можуть отримати послуги в рамках комплексної послуги «єМалятко»:

    ·       проведення державної реєстрації народження;

    ·       реєстрації місця проживання дитини;

    ·       призначення державної допомоги при народженні дитини;

    ·       призначення допомоги на дітей, які виховуються у багатодітних сім’ях;

    ·       реєстрації дитини у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків;

    ·       визначення належності новонародженої дитини до громадянства України;

    ·       внесення інформації    про    новонароджену    дитину    до Єдиного    державного демографічного реєстру з присвоєнням унікального номера запису в ньому.

             15 липня 2020 року затверджено розпорядження Кабінету Міністрів України №888-р «Про внесення змін у додаток до розпорядження Кабінету Міністрів України від 16 травня 2014 року №523», яким внесено зміни до розпорядження Кабінету Міністрів України від 16 травня 2014 року №523 «Деякі питання надання адміністративних послуг органів виконавчої влади, які надаються через центр надання адміністративних послуг», а саме: Перелік адміністративних послуг органів виконавчої влади, які надаються через центр надання адміністративних послуг доповнено додаток пунктом 138 «Надання комплексної послуги «єМалятко».


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання