Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Чергова робоча зустріч Анатолія РИСЦОВА з громадою Улянівської сільської ради відбулася 05 серпня

    У ході зустрічі актуальними до обговорення стали питання щодо транспортного сполучення з районним центром, об’єднання територіальних громад, ремонту доріг, вивезення сміття, ремонту ФАПу в с. Воскресенівка та встановлення твердопаливного котла в ФАПі с. Улянівка, недостатнє освітлення вул Центральної в с. Воскресенівка, неотримання квитанцій за користування послугами з електропостачання.
       
        Представники громади висловила невдоволення роботою Улянівського сільського голови Олександра БАТОЖСЬКОГО (серед причин - не вивозиться сміття, не винищуються бур’яни, не завершено освітлення вулиць та ремонт ФАПу в с. Воскресенівка тощо).
       
        На всі питання мешканці громади отримали від керівника району ґрунтовні відповіді та рекомендації, а ті питання, що потребують подальшого вирішення, Анатолій РИСЦОВ взяв під особистий контроль.
       
        Так, у вересні поточного року запланований ямковий ремонт дороги Губарівка-Мар’їне, до початку опалювального періоду в ФАПі с. Улянівка буде встановлено котел, сільській раді рекомендовано звернутися з листом до ПрАТ «Харківенергозбут», щоб квитанції за користування електроенергією передавали сільській раді для подальшої передачі населенню.
       
        «Спілкування з людьми є невід’ємною складовою в роботі районної державної адміністрації, що дає змогу об’єктивно ознайомитися із проблемами громад та окреслити шляхи їх вирішення», - Анатолій РИСЦОВ.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання