Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Для мене рятувальник – це уособлення відваги. Олексій Кучер

    Голова ХОДА привітав особовий склад Навчального центру Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України з 80-ю річницею створення закладу.
       
        6 серпня Олексій Кучер відвідав навчальний центр у селищі Ватутіне, перебуваючи з робочою поїздкою у Нововодолазькому районі.
       
        Він відзначив надзвичайно велику роль центру у підготовці фахівців ДСНС, які щодня рятують життя мешканців як Харківської області, так і інших регіонів.
       
        «Я щиро радий вітати вас з цим ювілеєм. Це поважна дата – 80 років. Ми можемо тільки здогадуватися, скільки життів було врятовано за роки існування цього закладу, - зазначив Олексій Кучер. - Для мене особисто рятувальник – це уособлення відваги. Я щиро дякую вам від себе і від усього нашого регіону. Бажаю витримки вам і вашим сім’ям. І обов’язково міцного здоров’я».
       
        Особовий склад центру також привітав керівник Департаменту реагування на надзвичайні ситуації ДСНС України Володимир Демчук.
       
        «Сьогодні навчальний центр є провідним навчальним підрозділом, який готує кваліфіковані та універсальні кадри - такі як сапер, рятувальник, дозиметрист, хімік і багато інших спеціальностей, які необхідні для системи ДСНС. Центр є як навчальним так і бойовим підрозділом, який щоденно виконує завдання щодо захисту населення території від надзвичайних ситуацій», - сказав Володимир Демчук.
       
        Він також подякував співробітникам центру за участь відновленні регіонів, які постраждали від російської військової агресії.
       
        «З 2014 року навчальний центр активно залучається для заходів із забезпечення обороноздатності держави, до заходів з гуманітарного розмінування на території Донецької та Луганської областей, до відновлення пошкоджених об’єктів інфраструктури на сході нашої держави. Вже більше 200 осіб навчального центру виконували задачі на сході», - зазначив Володимир Демчук.
       
        Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання