Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    На Харківщині в 2020 році на 68% зросли обсяги введених в експлуатацію житлових будівель

    Про це повідомив голова ХОДА Олексій Кучер під час урочистого прийому з нагоди Дня будівельника.
       
        Голова ХОДА, звертаючись до будівельників, відзначив, що саме від цієї галузі залежить ефективність функціонування всієї системи господарювання країни. Показники її роботи є індикатором загального стану економіки.
       
        Керівник області також підкреслив, що наразі Харківщина займає провідні позиції з введення в експлуатацію житлових об’єктів. Так, за підсумками І півріччя в експлуатацію введено на 68% більше житла, ніж у минулому році.
       
        «Радий вітати вас з цим прекрасним святом. Бажаю вам здоров’я та фінансового добробуту, - сказав Олексій Кучер. - Відзначу, що там, де будівництво, там завжди - енергія творення. Як складно б не було, сьогодні ви - лідери галузі в країні. Щиро дякую вам за роботу!».
       
        Капіталовкладення в розвиток будівництва в регіоні щороку збільшується, а їхня частка в основний капітал систематично становить 20% від загального об’єму інвестицій в області. Основними забудовниками на Харківщині залишаються ПАТ «Трест «Житлобуд-1» та ТДВ «Житлобуд-2».
       
        Голова регіональної галузевої ради з питань будівництва, заслужений будівельник України Олександр Харченко подякував керівнику області за привітання.
       
        «Від імені нагороджених та всіх будівельників Харківщини дякую за оцінку нашої праці. Зі свого боку зазначу, що й надалі ми будемо сумлінно виконувати поставлені завдання», - сказав Олександр Харченко.
       
        Кращі будівельники Харківщини отримали подяку та почесні грамоти голови ХОДА.
       
        Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання