Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    10 серпня Анатолій РИСЦОВ провів зустрічі з громадами сіл Петропавлівка та Кленове

    У ході зустрічі Анатолій РИСЦОВ розповів про роботу районної державної адміністрації, зупинився на важливих питаннях сьогодення, вирішенні проблем, що стосуються, зокрема, ремонту під’їзної дороги Максимівка – Петропавлівка, яка знаходиться на балансі ДП «Дороги Харківщини» і поточний ремонт якої планується на 2021 рік, та ремонту дороги до с. Ріпки, якої найближчим часом буде проведено грейдерування, ремонту ФАПу, кошти на ремонт якого планується виділити на наступній сесії районної ради.
       
        Жителями порушувалося питання утворення об’єднаної територіальної громади, відновлення роботи лабораторного відділення в м. Богодухові. У відповідь проінформовано, що наразі проводиться робота з медичною лабораторією Invivo, щоб у подальшому громадяни могли проходити обстеження в м. Богодухів.
       
        Петропавлівський сільський голова Віктор СТОЙЧИК подякував Анатолію РИСЦОВУ за проведений ремонт спортивної зали Петропавлівського НВК, кошти на який були виділені з районного бюджету.
       
        В Кленівській сільській раді жителі занепокоєні станом доріг, земельними питаннями та видатками сільського бюджету у 2019 році.
       
        На дорозі загального користування Максимівка - Кленове - Мерло планується ямковий ремонт, з районного бюджету на умовах співфінансування виділено 500,5 тис. грн. Кленівський сільський голова Наталія БРАГО звітувала перед присутніми про виконання сільського бюджету.
       
        Анатолій РИСЦОВ подякував жителям сіл за зустріч та висловив сподівання, що лише за допомогою діалогу та спільними діями можна вирішити усі питання.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання