Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Видача посвідчень батьків багатодітної сім’ї та дитини з багатодітної сім’ї

    Відповідно до Закону України “Про охорону дитинства”, право на отримання посвідчення батьків багатодітної сім’ї та дитини з багатодітної сім’ї має багатодітна сім'я – сім’я, в якій подружжя (чоловік та жінка) перебуває у зареєстрованому шлюбі разом проживають та виховують 3 і більше дітей, у т.ч. кожного з подружжя, або один батько (одна мати), який проживає разом з трьома і більше дітьми та самостійно їх виховує. Дана послуга надається безоплатно відділом з питань надання адміністративних послуг районної державної адміністрації відповідно до Постанов Кабінету Міністрів України від 23.12.2015 № 1099 “Деякі питання виготовлення і видачі посвідчень батьків багатодітної сім’ї та дитини з багатодітної сім’ї, та від 27.09.2017 № 721 “Про внесення змін до пункту 3 Порядку виготовлення і видачі посвідчень батьків та дитини з багатодітної сім’ї”.
       
        Видача посвідчення батьків багатодітної сім’ї та дитини з багатодітної сім’ї здійснюється протягом десяти робочих днів після подання усіх документів.
       
        Для отримання більш детальної інформації необхідно звернутись до управління соціального захисту населення та до відділу з питань надання адміністративних послуг Богодухівської районної державної адміністрації за адресою: м. Богодухів, вул. Чернієнка, б.6, 2 поверх, каб.14 та м. Богодухів, вул. Молодіжна, б.2, 1 поверх. Довідки за телефоном: (05758) 3-33-23, 3-05-16.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання