Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    2 вересня – 75-та річниця завершення Другої світової війни

    Шановні жителі міста і району!

    Дорогі ветерани!

    Прийміть щирі вітання з нагоди Дня закінчення Другої світової війни. Це свято для нас є уособленням миру, непохитної стійкості та великої сили духу народу. Щороку воно служитиме нагадуванням – немає більшої цінності, ніж радість життя на вільній землі! Величезний подвиг захисників і визволителів залишається невичерпним джерелом патріотизму та прикладом справжнього служіння своєму народу.

    Нині країна переживає складні часи. Найкращі сини і дочки України перейняли переможну естафету та встали на захист своєї землі, своєї держави, своїх співвітчизників, щоб творити мирне і гідне майбутнє завтра. Вірю, що наша сильна і мужня, духовно багата нація зможе вистояти і у цих випробуваннях.

    Бажаю всім міцного здоров'я, бадьорості духу, довгих літ щасливого та мирного життя. Хай у кожній богодухівській родині панує злагода і спокій, а оселі повняться достатком! Щиро бажаю добра і радості, оптимізму і непохитної віри у те, що завтрашній день буде світлішим і щасливішим!

    З повагою.

    Голова Богодухівської районної

    державної адміністрації                                                                                                  Анатолій РИСЦОВ


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання