Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Богодухівське районне управління Держпродспоживслужби інформує

    Відповідно до листа Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області Богодухівське районне управління повідомляє, що відповідно до наказу Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів від 21.08.2020 №546 «Про організації заходів з проведення осінньої кампанії з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин у 2020 році» у вересні 2020 року на території Харківської області, а саме: Барвінківського, Близнюківського, Борівського, Великобурлуцького, Вовчанського, Дворічанського, Ізюмського, Куп’янського, Печенізького районів, а також частини Дергачівського, Чугуївського та Харківського районів буде проводитись кампанія з пероральної імунізації диких м'ясоїдних тварин проти сказу.
       
        Розподіл приманок з вакциною відбуватиметься шляхом розкидання із літаків над лісовими та польовими угіддями Харківської області, за винятком територій, які підпадають під заборону польотів літаків (зону NOTAM).
       
        Приманка безпечна для людей і тварин; має вигляд невеликих брикетів розміром із сірникову коробку із запахом м’ясокісткового борошна.
       
        Усередині — желеподібна капсула з вакциною проти сказу. Дані заходи забезпечать створення благополучного середовища щодо захворювання на сказ серед диких тварин, котрі є основними розповсюджувачами збудника сказу.
       
        Прохання до жителів району: при виявленні приманок — не брати їх руками і не переносити з місць розкладання.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання