Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    10 вересня відбулася зустріч голови районної державної адміністрації Анатолія РИСЦОВА з мешканцями мікрорайону «Дем’янівка»

    Під час зустрічі жителями порушувалися питання ремонту даху багатоквартирного будинку по вул. Дем’янівська, № 75-Б, утворення ОСББ з метою ефективного утримання будинку та його прибудинкової території, ремонт димоходів двоповерхових будинків, що найближчим часом планує виконати КП «Богодухівжитло, формування тарифів на послуги з централізованого водопостачання, водовідведення, вивезення рідких побутових відходів, квартирної плати та якості надання комунальних послуг.
       
        Люди виступили проти встановленої поблизу їх будинків та дитячого майданчика базової станції мобільного зв’язку, на що отримали відповідь від представників місцевої влади про здійснення системного контролю за дотриманням вимог санітарних норм стосовно розміщення передавальних антен.
       
        Анатолій РИСЦОВ поінформував представників громади про розроблення проєкту будівництва каналізаційних очисних споруд в м. Богодухів та в с. Семенів Яр продуктивністю 700 метрів кубічних на добу, який планується реалізувати за кошти Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ).
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання