Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Богодухівщина відзначає День Дошкілля

    В останню неділю вересня своє професійне свято відзначають працівники закладів дошкільної освіти.
       
        Напередодні, 25 вересня, в районі відбулися урочисті заходи, присвячені Всеукраїнському Дню Дошкілля.
       
        Добрі, теплі слова подяки були сказані цього дня на адресу тих, хто віддає свою любов і серце малюкам, розвиває в них найкращі риси, виховує й навчає життєвої мудрості.
       
        Найкращі працівники дошкільних установ району за самовіддану працю, за турботу і знання, невпинний творчий пошук і педагогічну мудрість та з нагоди професійного свята нагороджено Почесними грамотами районної державної адміністрації та районної ради.
       
        Із професійним святом привітав працівників закладів дошкільної освіти голова районної державної адміністрації Анатолій РИСЦОВ, який зазначив, що «Дошкільник – унікальний працівник, який володіє неперевершеним мистецтвом педагога, що має велике терпіння та безмежну любов до дітей, адже, саме з дитячого садка починається виховання чемних, чуйних, уважних, розумних дітей».
       
        До вітань на адресу пацівників долучилися і заступник голови Богодухівської районної ради Роман ЯРОШЕНКО, в.о. завідувача сектору освіти районної державної адміністрації Вікторія ЛУКАШОВА, голова Богодухівської районної організації працівників освіти і науки Олена СОЛОВЙОВА, які щиро дякували вихователям за тепло сердець, вміння працювати з маленькими вихованцями.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання