Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    У Харкові попрощалися з Віталієм Вільховим, який загинув унаслідок падіння літака Ан-26

    Церемонія прощання з курсантом університету Повітряних сил відбулася 29 вересня на Меморіалі слави у харківському лісопарку.
       
        Віталій – один з 26 курсантів, які були на борту літака, котрий розбився в Чугуєві в п’ятницю. Він вижив у катастрофі, але наступного дня в лікарні помер, оскільки отримав травми та опіки, не сумісні з життям.
       
        «В історії України відбулась страшна трагедія – загинули наші хлопці. Загинув і Віталій. Він відчайдушно боровся, але Господь розпорядився інакше. Я співчуваю батькам. Будь-які слова, які сьогодні будуть сказані, не зможуть повернути нашого хлопця. Нехай земля йому буде пухом і нехай душу Віталія зігріває Господь», - сказав голова ХОДА Олексій Кучер під час церемонії прощання.
       
        Начальник Харківського національного університету Повітряних сил імені Івана Кожедуба Олександр Турінський, прощаючись з курсантом, підкреслив, що він був одним з кращих синів країни.
       
        «Нас всіх спіткало дуже велике горе. В одну мить Україна втратила 26 кращих своїх синів, 26 справжніх чоловіків, які в складний час для країни свідомо обрали почесний шлях захисту батьківщини. І щодня наполегливо йшли до мети, але не сталося. Ми сьогодні проводжаємо в останню путь Вільхового Віталія Богдановича, 20-річного юнака, який з дитинства мріяв про небо, про кар’єру військового і, зібравши всі сили, до останнього боровся за своє життя. Віталію, нехай останній твій політ в небо принесе в твою душу Царство небесне. А в нашій пам’яті ти завжди залишишся усміхненим, щирим та вірним сином України», - сказав Олександр Турінський.
       
        Прощання з іншими 25-ма загиблими курсантами відбудеться після того, як будуть проведені ДНК-експертизи.
       
        Джерело інформації: Сайт Харківської обласної державної адміністрації
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання