Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Відвідали прийомну сім`ю

    02 жовтня голова районної державної адміністрації Анатолій РИСЦОВ та начальник служби у справах дітей районної державної адміністрації Зоя ГАЛІЛЕЙ відвідали прийомну сім`ю, в якій виховуються діти, позбавлені батьківського піклування.
       
        Під час візиту Анатолій РИСЦОВ зазначив, що такі сім'ї потребують особливої соціальної уваги та підтримки, постійного контакту та значної уваги з боку державних органів. Враховуючи особливу вразливість вказаної категорії дітей, має бути забезпечено системний соціальний супровід та налагоджена тісна співпраця і довіра з прийомними батьками. Він поцікавився проблемами родини, соціально-побутовими умовами проживання та тим, як вони разом проводять дозвілля.
       
        Cім`я привітно зустріла гостей, прийомні батьки розповідали про успіхи дітей у навчанні, про їх творчі задатки та здібності. А діти із захопленням розповідали гостям як їм живеться із батьками, ділилися мріями.
       
        Анатолій Васильович висловив слова вдячності прийомним батькам за неймовірно важку і добру справу, яку вони роблять - дарують дітям радість, любов, турботу, відчуття сім’ї, а також зауважив, що такі сім'ї мають бути прикладом для нас всіх, адже чужих дітей не буває.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання