Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Відвідали прийомну сім`ю

    02 жовтня голова районної державної адміністрації Анатолій РИСЦОВ та начальник служби у справах дітей районної державної адміністрації Зоя ГАЛІЛЕЙ відвідали прийомну сім`ю, в якій виховуються діти, позбавлені батьківського піклування.
       
        Під час візиту Анатолій РИСЦОВ зазначив, що такі сім'ї потребують особливої соціальної уваги та підтримки, постійного контакту та значної уваги з боку державних органів. Враховуючи особливу вразливість вказаної категорії дітей, має бути забезпечено системний соціальний супровід та налагоджена тісна співпраця і довіра з прийомними батьками. Він поцікавився проблемами родини, соціально-побутовими умовами проживання та тим, як вони разом проводять дозвілля.
       
        Cім`я привітно зустріла гостей, прийомні батьки розповідали про успіхи дітей у навчанні, про їх творчі задатки та здібності. А діти із захопленням розповідали гостям як їм живеться із батьками, ділилися мріями.
       
        Анатолій Васильович висловив слова вдячності прийомним батькам за неймовірно важку і добру справу, яку вони роблять - дарують дітям радість, любов, турботу, відчуття сім’ї, а також зауважив, що такі сім'ї мають бути прикладом для нас всіх, адже чужих дітей не буває.
       
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання