Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    18 жовтня – День працівників харчової промисловості

    Шановні працівники та ветерани харчової промисловості!

     

    День працівника харчової промисловості у нашому районі вважають своїм професійним святом не тільки колективи підприємств, які давно відомі як виробники якісної харчової продукції, але і десятки малих приватних підприємств, підприємців. Всі вони сьогодні працюють у сфері виготовлення продуктів харчування.

    У харчовій галузі району сумлінно працює багато висококваліфікованих майстрів своєї справи – це цукровари, борошномели, виробники м'яса та молокопродукції і багато інших фахівців, які своєю наполегливою працею забезпечують зростаючий попит людей на продукти.

    Всі ви гідно тримаєте торгову марку, забезпечуючи високу якість продукції, знаної не тільки у районі, а і за його межами.

    Харчова промисловість здолала нелегкий шлях становлення, і сьогодні ми з гордістю відзначаємо, що у галузі є історія, є значні здобутки і є чудові перспективи подальшого розвитку.

    Впевнений, що тісна співпраця в роботі з органами державної влади сприятиме вирішенню проблем, які виникають перед працівниками харчової промисловості, оскільки від ефективної роботи харчової галузі багато в чому залежить соціальний спокій у суспільстві.

    Тож нехай кожен день приносить вам нові здобутки і досягнення, а ваше життя буде щасливим і радісним, родинне тепло і затишок допомагають у виконанні почесного і відповідального професійного обов'язку.

    Зичу вам міцного здоров'я, наснаги, матеріальних статків та нових виробничих успіхів на благо нашого району.

     

    З повагою,

    Голова Богодухівської                                           

    районної державної адміністрації                                                                                      Анатолій РИСЦОВ


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання