Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Апаратна нарада від 20.07.11

    20 липня відбулася апаратна нарада під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Кириченка О.І. за участю керівництва райдержадміністрації, начальників управлінь, відділів та інших структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних органів виконавчої влади та місцевого самоврядування. Питання, винесені на нараду:

    1. В порядку контролю: Про виконання доручення голови райдержадміністрації від 20.06.2011 №01-03/1350 «Про визначення основних проблем життєдіяльності Кленівської, Сазонобаланівської та Хрущовомикитівської територіальних громад».

    2. Про стан зберігання заборонених та непридатних до використання засобів захисту рослин і заходи, що вживаються відповідними службами району щодо попередження виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних з ураженням сільськогосподарських культур хворобами та шкідниками.

    3. Про стан виконання Програми зайнятості населення району на 2010-2011 роки в частині охоплення населення активними формами зайнятості.

    З першого питання виступили керівники органів місцевого самоврядування Кленівської та Сазонобаланівської сільських рад, які проінформували присутніх про виконання доручень голови райдержадміністрації, поставлених в ході співбесіди 20 червня поточного року.

    З другого питання виступила заступник начальника управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Самохвалова О.І. яка зазначила, що станом на 20 липня поточного року на території району зберігається 70,4 т непридатних до використання пестицидів та агрохімікатів, які зберігаються в складському приміщенні колишнього ВАТ «Богодухівська райагрохімія».Управління агропромислового розвитку райдержадміністрації неодноразово зверталося до облдержадміністрації з клопотанням про виділення коштів на утилізацію непридатних до використання пестицидів та агрохімікатів. Також, слід відмітити, що державна інспекція захисту рослин району, відповідно до покладених на неї завдань, для попередження виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних з ураженням сільськогосподарських культур хворобами та шкідниками вживає відповідні заходи.

    В обговоренні цього питання взяв участь головний спеціаліст з охорони навколишнього природного середовища Північного регіону Харківської області Лобойко В.В. Зокрема, як було зазначено, екологічна ситуація в районі знаходиться під постійним контролем. Також Володимир Миколайович познайомив присутніх зі зведеними результатами по районам області щодо забруднення пестицидами.

    З питання щодо стану виконання Програми зайнятості населення району на 2010-2011 роки в частині охоплення незайнятого населення активними формами зайнятості виступила заступник голови райдержадміністрації Зирянова В.В., яка проінформувала присутніх про заходи, проведені в районі на виконання цієї Програми.

    Також перед присутніми виступила начальник управління економіки Телешенко І.П., яка проінформувала про початок II фази спільного проекту Європейського Союзу та Програми розвитку ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду».

    По закінченні наради відбулася співбесіда першого заступника голови райдержадміністрації з керівниками органів місцевого самоврядування Ульянівської та Сіннянської сільських рад району щодо визначення основних проблем життєзабезпечення діяльності територіальних громад.

    За результатами апаратної наради та співбесіди видані відповідні доручення.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання